Bell Sell Groep betreedt Belgische markt middels overname

BSG Contact biedt haar klanten vanaf vandaag een grensoverschrijdende dienstverlening. Het in 1964 opgerichte facilitaire klantcontact center heeft ook na de invoering van het BMNR met overtuiging gekozen voor een focus op commerciële klantcontacten. Ook Callworks heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in consumentenwerving op de Belgische markt. De samenvoeging betekent schaalvoordelen en een uitgebreider dienstenpakket voor de opdrachtgevers van beide ondernemingen.

Marc-Derek Schönberger (BSG Contact): Het is zeer motiverend voor alle medewerkers dat onze enorme drive op het gebied van kwalitatief commercieel klantcontact ertoe heeft geleid dat we steeds meer beschouwd worden als de specialist op dit gebied. Vanuit de samenwerking met Callworks voor één van onze opdrachtgevers, zijn we tot de conclusie gekomen dat de door ons in Nederland opgebouwde expertise ook zeer succesvol toegepast kan worden op de Belgische markt.

Maarten Heijermans (Callworks) voegt hier aan toe: Toen zich de afgelopen maanden de gelegenheid voordeed om ons aan te sluiten bij de Bell Sell Groep, hoefden wij niet lang na te denken. De vakkennis, uitstekende reputatie en het netwerk van BSG Contact biedt ons de mogelijkheid onze groeiambities op de Belgische markt invulling te geven. Zowel BSG Contact als Callworks zijn zeer gericht op het uitnutten van commercieel klantcontact voor onze opdrachtgevers. Daarbij vullen we elkaar uitstekend aan.

Over BSG Contact:
De Bell Sell Groep, opgericht in 1964, bestaat uit Bell Sell Telephone Marketing BV, Bell Select BV, Bell Solutions BV, XS-2-Data Market Research BV en BS Data. De groep is actief op het gebied van telemarketing, direct marketing en lead generatie. Met meer dan 300 seats en ruim 600 (merendeels parttime) medewerkers is de Bell Sell Groep de specialist op het gebied van commercieel in- en outbound klantcontact in Nederland. Zie verder www.BellSell.nl

Over Callworks
Callworks is sinds 2003 gespecialiseerd in commercieel klantcontact voor de Vlaamstalige- en de Franstalige markt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ervaren, veelal fulltime medewerkers.

Callworks heeft kwaliteit als speerpunt, zowel in opleiding en training als in de dienstverlening voor haar opdrachtgevers en dit in combinatie met een no nonsense aanpak. Met 50 seats is Callworks werkzaam voor toonaangevende bedrijven op basis van een zeer specifiek projectmatig inrichtingsmodel waarbij de korte communicatie lijnen een flexibele werking mogelijk maken.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

BSG Contact
Maurice Jacobs
Commercieel Directeur
+31 36 751 7002

BSG Contact Belgium
Maarten Heijermans
Directeur
+32 9 261 16 00