Hans Cleemput Commercieel Manager BSG België

Als één van de stichtende leden van CCLA, de Contact Center Leaders Association, is Hans binnen de branche al jaren bekend als vaste moderator bij de ContactcenterCafés van CCLA in Mechelen, waar hij de panelgesprekken telkens in goede banen leidt.

"Ik ga met heel veel plezier de uitdaging aan om BSG België mee te positioneren als een kwaliteitsvolle specialist in outbound en inbound commerciële klantcontacten. Ik zie in Gent en in Antwerpen een flexibele, ervaren workforce die de extra mile gaat voor onze klanten. Onze topverkopers vormen de basis voor onze verdere groei", aldus Hans.

Hans zal nauw samenwerken met Maarten Heijermans, directeur van BSG België. „"Ik ben blij dat we met Hans iemand aan ons kunnen binden die perfect matcht met onze groeistrategie in België. Hans heeft een bewezen expertise in outbound sales en beschikt over een breed netwerk wat hem toelaat om onze kwaliteit en flexibiliteit te koppelen aan de juiste partners"”, vertelt Maarten.

Over BSG België

BSG Contact is dé specialist in commercieel klantcontact. Vanuit vijf contact centers in Nederland en België voeren wij innovatieve customer lifecycle management programma's uit die in het teken staan van het vinden, verleiden, verdiepen en vasthouden van klanten in de zakelijke en consumenten markt. Onze integrale en gefocuste multi-channel aanpak biedt een onderscheidend resultaat, met begrip voor het budget van de opdrachtgever.

BSG Contact stelt in totaal ruim 700 medewerkers te werk. In België zijn we zeer actief met commercieel klantcontact vanuit onze vestigingen in Gent en Antwerpen voor opdrachtgevers in onder andere de Media-, FMCG- en Telecom-sector.